2011. november 23., szerda

FELHÍVÁS!

Keressük azon családi gazdaságokat, termelőket, gazdálkodókat, akik felvállalják a nagyfelhasználók alapanyaggal való ellátását!

Ezen felül szeretnénk, ha több vendéglátóipari egység (étterem, szálloda, cukrászüzem, stb.) is bekapcsolódna a programba ezzel megmentve a hazai termelőket!

Kizárólag jó minőségű hazai alapanyagok éttermi beszállítására keresünk partnereket! 

Alapanyag csoportokat tekintve pedig:

-házi és vadszárnyas, -sertés, mangalicasertés, -szürkemarha, tejesborjú, -bárány, -apró és nagyvadak 
-házias hústermékek, -édesvízi halak -tejtermékek, -egyedi pékáru, -zöldség,gyümölcs, -friss füsznövények, -gyümölcsszörpök és zöldséglevek, -vadon termő zöldségek, füszerek, saláták, gyümölcsök, gombák,  
-szárazáru(liszt,olajak,ecetek,mézek,tészták, stb.),  -borok, -pálinkák


Célkitűzéseink:


  • Hazai alapanyagok felhasználásának ösztönzése, mind a lakosság, mind szakmai körökben, ezzel segítve a termelőket, hogy értékesíteni tudják a jó minőségű termékeiket.
  • A regionális termékekből készíthető áruk megismertetése, újrafelfedezése, azok elkészítéséhez szakmai segítségnyújtás, a konyhatechnológiák széles körű felhasználásával, ezzel ösztönözve a termelőket, hogy olyan termékeket állítsanak elő, amely jellemző az adott régióra, azonban azok mégis követik táplálkozási szokásainkat.
  • A termelők érdekeinek biztosítása, akár előrehozott szerződésekkel, hogy az általuk termelt áruk értékesítése hosszútávon biztosított legyen, és mivel az értékesítés biztosított az áru minősége állandó maradjon.
  • A termelőknek szakmai segítségnyújtás, hogy csak maximális minőségű, minél inkább, vegyszermentes ökotermékeket állítsanak elő.
  • A legjobb minőségű, legegészségesebb, hazai termékek piaca bővüljön, ezáltal munkahelyek jöhessenek létre!

Az együttműködő termelők részére egyesületünk, úgynevezett plakettet biztosít, hogy a vásárló azt keresve biztonságosan választhasson.


Az összefogásra a magyar termelők és ezáltal a magyar gasztronómia talpra állításának érdekében van szükség!


Amennyiben felkeltettük érdeklődésüket kérjük keressen minket bizalommal!

Jelentkezésüket várjuk:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése