2011. december 10., szombat

Stylewalker-innio bortúra a belvárosban

December 16-án a Stylewalker Nighton nemcsak az üzletek között barangolhatnak a résztvevők. Bár a Stylewalker Nighton a divat és a dizájn áll a középontban, most egy különleges bortúrára is sor kerül az innio jóvoltából. A rendezvényhez tartozó terület három részre lesz felosztva, ahol fehér- és vörösbor, valamint rozé kóstolási pontokon ismerkedhetnek a dizájn barangolók a magyar borokkal.
Emellett további kulináris programok is várhatóak az este folyamán; ilyen a dizájn mézeskalács kiállítás és vásár, a karácsonyi food-design bemutató, a divat által inspirált cukorkák, valamint fiatal divattervezők alkotta finomságok. Továbbá a
Rézangyal Art Collection szériáját is megkóstolhatják a rendezvényre látogatók.


Gasztronómiai élmények a Stylewalker Nighton:


Araz Bistro: A Rézangyal Art Collectionjének bemutatása és kóstoltatása. Ez a kü-lönleges széria arra szeretné felhívni a figyelmet, hogy a pálinka nemcsak
„a magyarok ősi itala”, hanem kortárs hungarikum is. Az első sorozat üvegeit a
Spiritusz Galéria művészeit tervezték, amiket a hagyományok és a minőség tisztelete mellett a frissesség és a progresszivitás jellemez.


Cukorka studio- shop: Cukorka készítő látványműhely és cukorkabolt. Kézzel készült metszett cukorkák, párna cukorkák, selyem cukorkák, nyalókák birodalma. Speciális cukorkakészítés a látogatóknak. Kizárólag ezen az estén lehet majd hozzájutni az este által inspirált cukorkákhoz, melyekből minden látogató egyénileg válogathatja össze a számára leginkább tetsző darabokat.


Forma: Dizájn mézekalács kiállítás és vásár a vegetáriánus ételeiről ismert Nemsüti közreműködésével.
The Garden Studio: A The Garden Studio gasztronómiai kísérlettel várja vendégeit. Egyik tervezőjük vezetésével - aki inkognitóban népszerű gasztroblogger– a kiállított tárgyak ihlette finomságokkal készülnek.

Stylewalker night
V. kerületi dizájn barangolás napnyugtától késő éjig
A Stylewalker Night vásárlós buli és kulturális program egyben. Összefogja az
V. kerületi dizájn boltokat, amik ezáltal erősítik egymást. Elsősorban nem a vásárlásról szól, inkább kultúrmissziót tölt be. A cél, hogy az emberek megismerkedjenek a dizájn üzletekkel és kínálatukkal, továbbá a magyar iparművészekkel és munkáikkal. A late night shopping keretén belül a boltok programokkal várják az érdeklődőket.



Részletes program: 
www.stylewalker.hu


Stylewalker Night
2011.december 16. 19-24 h
V. kerület, Belváros



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése