2012. október 31., szerda

Együttműködési megállapodás a Magyarországi Tanyákon Élők Egyesületével


A mai napon együttműködési megállapodást kötöttünk Balogh Józseffel, aki Országgyűlési Képviselő, és a Magyarországi Tanyákon Élők Egyesületének Elnöke, hogy ezentúl szakmai alapokra helyezve szorosabban is együttműködünk egymással.
Balogh JózsefOrszággyűlési Képviselő, Magyarországi Tanyákon Élők Egyesületének Elnöke

A megállapodás tárgya pedig, mind a hazai vendéglátóipar helyzetének javítása, mind a hazai termékek piacának segítése, mind a szakmai érdekérvényesítés, és mindez a fejlődés jegyében.


Egy <kötetlenebbre sikerült> rövidke beszélgetésre került sor közöttünk, ahol is beszélgettem vele a vendéglátóipart érintő problémákról, és felvázoltam neki, hogy termelő és vendéglátó ugyanúgy változást sürget, ezért ismertettem vele kezdeményezésünket.

Ez a kezdeményezés vélhetően az általa bevezetett Tanyafejlesztési Programmal karöltve futhat tovább majd a jövőben, kölcsönösen segítve egymást, de immáron, mint együttműködő partnerként. 

Így hát örömmel jelenthetem be, hogy a Kortárs Gasztronómiai és Kulturális Egyesület együttműködési megállapodást kötött a Magyarországi Tanyákon Élők Egyesületével.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése