2013. február 28., csütörtök

Új séf a Four Seasons Gresham Étterem élén!


Leonardo Di Clemente személyében új séfet nevezett ki Magyarország legpatinásabb luxusszállodája a Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest.

A konyhafőnöki teendőket immár az olasz származású Leonardo Di Clemente látja el a Gresham Étteremben.

A szakember igazi veteránnak számít a Four Seasons láncon belül, hiszen korábban dolgozott már a londoni Four Seasons Hotel Canary Wharf és a japán Four Seasons Hotel Tokyo at Chinzan-so konyháin. Ezen kívül szakmai tapasztalatát számos nemzetközileg elismert, főként olasz és svájci étterem konyháin szerezte.

Leonardo az utóbbi 6 évben séfként kamatoztatta tudását, és jelentős konyhai tapasztalatokra tett szert Olaszország legkiválóbb éttermeinek konyháin.



Bár Leonardo Olaszországban született és nevelkedett, az olasz kötődés mellett hagyott bőven helyet a magyar konyha és kulináris tapasztalatok megismerésének is. Jelenleg minden idejét a szálloda éttermi részlegének irányítása köti le, szabadidejét ugyanakkor legszívesebben családjával és kisfiával tölti. „A kisfiammal közös főzések tudják igazán feledtetni a hét fáradalmait. A rántott hús és csirkepaprikás elkészítése pedig már bekötött szemmel is megy.” – mondta Leonardo Di Clemente.

A szakember teljesen új ételkínálatot ígér, főként hazai termelők termékeire koncentrálva.
A Four Seasons Gresham Étterem séf pozícióját február 1-től tölti be, megbízatása határozatlan időre szól.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése